ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Προκειμένου να προβείτε στην αγορά προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος baselondon.gr ακολουθείτε τις παρακάτω οδηγίες.
Στην σελίδα με το προϊόν που επιθυμείτε επιλέγετε το επιθυμητό νούμερο από την κατηγορία “ΜΕΓΕΘΗ” και πατάτε το πλήκτρο “ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ”.
Στη συνέχεια θα οδηγηθείτε αυτόματα στην σελίδα “ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ” στην οποία ελέγχετε  αν η παραγγελία είναι σωστή και πατάτε το πλήκτρο “ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”  όπου οδηγήστε στην ανάλογη σελίδα και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.
Τα τετραγωνίδια με αστερίσκο πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά.
Στη συνέχεια επιλέγετε την μέθοδο πληρωμής που επιθυμείτε και πατάτε το πλήκτρο “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”  αν πρόκειται για Αντικαταβολή ή Τραπεζική Μεταφορά  ή  “ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ PAYPAL” αν πρόκειται για πληρωμή μέσω PAYPAL.

&  η παραγγελία σας είναι προς εκτέλεση.

Αν σας κουράσαμε με τα παραπάνω μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο inbox της σελίδας μας στο facebook “baselondongreece”  με το προιόν που επιθυμείτε ή email στο info@operadarte-group.com ή ένα απλό τηλέφωνο στο +302241022768.

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσω εταιρείας Ταχυμεταφορών και διαρκεί 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα της Base London αποστέλλονται εντός κουτιού πολυτελείας με το logo της εταιρείας  και κλεισμένα σε ειδική πλαστική σακούλα για προστασία κατά την μεταφορά.
Εφόσον επιθυμείτε αλλαγή στο μέγεθος για την επιστροφή του προϊόντος ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία.
Επικοινωνείτε με την εταιρεία μέσω email στο info@operadarte-group.com ή μέσω facebook με μήνυμα στην σελίδα “baselondongreece” ή τηλεφωνικά στο +302241022768 και αφού ενημερώσετε για το size που επιθυμείτε, αποστέλλεται το αγορασμένο προϊόν στα παρακάτω στοιχεία

“OPERA D’ARTE GROUP”
Γρ.Λαμπρακη 47,
ΡΟΔΟΣ, 85100
Τ: 2241022768

με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση δική μας.

Κατόπιν παραλαβής από την εταιρεία μας & σχετικού ελέγχου, αποστέλλουμε το νέο προϊόν.