Η Ιστορία

We don’t take ourselves too seriously, but we are very serious about shoes.

Το brand Base London ιδρύθηκε το 1995 για να δώσει την τάση στις απαιτήσεις του Ανδρικού κοινού & κατάφερε να παρουσιάσει στο μαζικό αγοραστικό κοινό επώνυμα υποδήματα υψηλής ποιότητας & σχεδιασμού σε προσιτή τιμή χωρίς να ανήκουν σε κάποιον διάσημο οίκο.

Supplying more than just a pair of shoes, Base London also go about providing a platform upon which the wearer gains confidence.

Γρήγορα η εταιρεία στα επόμενα χρόνια από την ίδρυση της αναδύθηκε ως ηγέτης της αγοράς στον τομέα της, των επώνυμων υποδημάτων κάτι που περήφανα διατηρεί μέχρι την σημερινή ημέρα.

Σχεδιάζοντας, αναπτύσσοντας και παραδίδοντας μία πολύπλευρη, ελκυστική μα παν απ΄όλα ποιοτική σειρά casual, semi-formal & formal υποδημάτων η Base London προσπαθεί να ικανοποιήσει και τον πιο “δύσκολο ” πελάτη της.

‘Live Life’; we understand there is more to life than shoes, but it’s what we do best.

Η Base London πιστεύει ότι για να δέιχνεις ωραίος πρέπει να αισθάνεσαι ωραία, οπότε ενσωματώνει απίστευτη άνεση σε great looking υποδήματα & σε κάθε σχέδιο κάνει μια ένεση με την προσωπικότητα που κάνει την Base London το brand που είναι σήμερα.

The finest quality leathers combined with an excellence in craftsmanship is always used to build a perfectly formed range of Base London shoes and boots.

Σεζόν μετά την σεζόν, χρόνο με το χρόνο η Base London συνεχίζει να παράγει καινοτόμα, μοδάτα αλλά πάντα λειτουργικά υποδήματα. Οι συλλογές σχεδιάζονται για ένα ευρύ κοινό, εκτιμώντας τις ατομικές προτιμήσεις, τις ανάγκες και τις τάσεις της μόδας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει να πει κάτι σε όλους!

Τα εξαιρετικής ποιότητας δέρματα σε συνδυασμό με την άριστη χειροποίητη δεξιοτεχνία χρησιμοποιούνται πάντα για να δημιουργήσουν την ιδανική συλλογή Base London – Shoes & Boots.

Formal range:  Η επίσημη συλλογή της Base London είναι πάντα έντονη, εστιασμένη & σχεδιασμένη ώστε να δημιουργήσεις ένα σοφιστικέ στυλ.

Semi-Formal range:  Η ημί-επίσημη συλλογή έχει ιδιόμορφα χαρακτηριστικά συνδυάζοντας formal uppers με πιο καθημερινές σόλες. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτα άνετο παπούτσι με μοδάτα & κομψά στοιχεία.

Casual range: Η καθημερινή συλλογή αποτελείτε από δερμάτινα κομμάτια με πιο flat σόλες που φέρνουν το Σαββατοκύριακο με τις χαλαρές βόλτες,το γήπεδο, την καφετέρια,πιο κοντά.